Blackjackproffs.se

Sidan för dig som gillar spel

Poker

Öka din kunskap inom poker

Ingen blir världsmästare inom poker på en gång utan det krävs en hel del för att komma upp i toppskiktet. För att bli bättre spelare så gäller det att öka din kunskap om poker. Det finns många strategier inom poker som kan vara bra att kunna och det gäller att hitta sin egen strategi hur man spelar.

Öva och praktisera

Det gäller att träna och praktisera sitt spelande, ju mer du spelar desto bättre kan du bli. Det finns mycket bra information online som du kan kolla upp för att bli en bättre pokerspelare. Genom att bättra på de kunskaper man redan besitter så ökar chanserna att du vinner fler spel. Vill man bli bättre så gäller det att öva och framförallt spela så man får erfarenhet.

Vara målmedveten

Då det är pengar inblandad så gäller det att vara medveten om att man kommer att förlora och det gäller att räkna med förluster. Gör en seriös spelbudget så att du håller koll på dina pengar. Sätt gränser och mål på hur mycket du ska behöva tjäna ihop för att klara av förlusterna. Det är nästa som att driva ett företag, börjar du bli riktigt duktig inom poker som ökar ju din omsättning.

Gör en plan

Skriv ner vad du har för målsättning med ditt spelande, likaväl som att göra en affärsplan när man startar ett företag så kan man göra en plan för sitt pokerspelande. Det kan om inte annat vara skoj att gå tillbaka något år senare för att se hur man tänkte där från början av sin poker karriär.

Tema av Anders Norén